Over Selma

Selma Groenewegen is een ervaren recruitment consultant van kandidaten op directie, management én vakspecialistisch niveau. Zij zoekt en vindt de professional met ervaring binnen de Fysieke Leefomgeving die u nodig heeft.


Zij richt zich op het discreet benaderen van professionals met ervaring binnen de Fysieke Leefomgeving. De kandidaten hebben over het algemeen een 'technische' achtergrond; bijvoorbeeld van Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek, Werktuigbouw of Chemische Technologie tot Milieukunde, Planologie of Omgevingsrecht.


De kracht van Selma is dat zij plezier heeft en succesvol is in het precies achterhalen van de details van het door u gezochte profiel en het op zeer discrete wijze benaderen van de gezochte professional. Door goed te luisteren en dóór te vragen vindt zij de juiste kandidaat voor haar specifieke opdrachtgever(s).

Als coach richt Selma zich erop met u te achterhalen waar uw achtergrond, competenties, ambities en privéleven de match vinden met uw huidige of toekomstige baan. De balans van het geheel legt de basis voor een succesvolle loopbaan.

Bel direct met Selma Ik stuur liever een mail