Kandidaten

Kandidaten

GroenewegenWijsman maakt graag kennis in een open gesprek en door een helder beeld van uw achtergrond, uw huidige situatie en uw ambities kan worden meegedacht over de vragen in uw loopbaan. In de overweging over een volgende stap blijf ik een kritische, integere sparring partner.

Bent u toe aan een stap in uw carrière, maar weet u niet waar te beginnen? Zit u prima op uw plek, maar staat u open voor die ene geweldige kans? Heeft u een fantastische werkomgeving, maar past uw functie niet meer helemaal bij u? Allemaal vragen om over na te denken. Maar ook vragen om iets mee te doen.

  • Heeft u een achtergrond op bachelors- of mastersniveau op het gebied van Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek, Werktuigbouw, Elektrotechniek, Chemische technologie, Milieu, Planologie of Veiligheid?
  • Bent u een klantgerichte doener die zich onderscheidt door ervaring, vakkennis en resultaatgerichtheid?

Bel direct met Selma Ik stuur liever een mail

Coaching

Personal coaching is bij GroenewegenWijsman gericht op het ondersteunen en stimuleren van mensen in hun persoonlijke leven. Mijn drijfveer is om met u te achterhalen waar uw achtergrond, competenties, ambities en priv√©leven de match vinden met uw huidige of toekomstige baan. 

Opdrachtgevers

GroenewegenWijsman biedt ondersteuning bij het vinden van (senior) managers - en desgewenst vakspecialisten - met ervaring binnen de Fysieke Leefomgeving. Of u nou het gehele recruitment proces in eigen hand heeft of een uitstekende HR / recruitment afdeling heeft die uw vacature beheert, er zijn altijd vacatures..